Når du har åbnet Yahoo Mail! og klikket på "Skriv" i venstre menu for at skrive en ny mail ser noget af skærmen sådan ud (det kan variere lidt for de forskellige browsere):

Lige under emnelinien er der et link der hedder "Brug en almindelig version". Det link klikker du på. Så skifter siden, og du kan nu ikke længere vælge forskellige skrifttyper, farver o.s.v. Nederst på siden skal du sikre dig, at der er en markering i "almindelig tekst" som vist på dette billede:

God fornøjelse med at skrive til MusikerPosten.